Dag? Natt? Forstår ikke konseptet

Posted on Updated on

En ting ungen ikke har forstått er at tiden mellom 02.00 og 08.00 ikke er en tid å være våken. Eller, fra 01.20 til 08 ettellerannet , han spiser nå og sovner forhåpentligvis etterpå. Det har vært sånn de siste nettene og skjønner ikke helt hvorfor han har snudd døgnet. Har det mørkt i leiligheten, har innført kveldsrutine (dimme lysene og skifte – funker til en tre timers økt med søvn i egen seng), har ingen lengre soveøkter enn 3 timer på dagtid, sier ingenting på natta (prøver å gjøre det “kjedelig”).
Siden ungen kun er 4uker har jeg egentlig kapitulert i stua med lydbok, de første timene, så har mannen tatt over til nå. Det går jo greit når det er helg og vi får delt på natta, men er litt frustrert over at ungen pluttselig syns det er helt ok å være våken på natta.
Dessuten puster han som om han har noe i halsen/kremting/hvesing/surkling, så selv om han er rolig så er det umulig for min del å sove og la han ligge å “pluddrer” eller hva det nå er. Lurer på hva det er. Vel er bare en liten periode og forhåpentligvis blir det en rytme etter hvert. Nå er han ferdigspist og jeg håper vi får sove et par timer alle tre

20140104-082025.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s