Besøke pappa på jobb

Posted on Updated on

I går møtte vi noen andre mødre på cafe i byen. De andre barna var rundt tre måneder og det var gøy å høre litt om hva vi har i vente utviklingsmessig. Jeg har forstått at det er veldig store forskjeller på babyer, til tross for det er følelsen av at noe som egentlig virker riktig kanskje kanskje kan være feil eller galt er lett å få som førstegangsforeldre.
Et eksempel på det er i går kveld; Vi la ungen i sengs, da han viste han var veldig trøtt, og lot han ligge alene i egen seng. Han var våken en stund, men gråt ikke. Vi gikk inn ett par ganger og snakka rolig med han (og sang) og gikk ut igjen. Og harru sett! Ungen sovna! Trodde det var sånt som de ikke klarte før senere, dermed følelsen av at noe er feil :p (Men, det virker egentlig ikke sånn) Noe som helt klart ikke var feil var en voksenkveld med tv-serier:)
Og i natt har han kun våknet for mat, og sovnet igjen. Kanskje skillet mellom natt og dag har hjulpet?

Noe av grunnen til at han sov godt i natt kan jo også være mange inntrykk. Etter cafe-besøket gikk vi til mannens jobb og hilste på. Det skal sies at Trym bare sov, men kan det være at babyer registrerer lydene når de sover på dagtid?

Dagens bilder er fra vi var innom pappaens jobb. Det var hyggelig å få hilst på, og takket for gavekortet Trym har fått fra dem. Lokalene er veldig kule, blant annet med en takterasse med fantastisk utsikt (som jeg har planer om å benytte meg av den til våren/sommeren). Og ved inngangen har de en vegg som de skal dekorere med de grønne blomstene som er på bildene.

20140110-074541.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s