Leketid

Posted on Updated on

Vinteren var faktisk en del lettere før den ble ordentlig vinter. Nå er det nokså pes å komme seg ut med vogna, så derfor blir det noen innedager av og til. Sånn som i går.

Vi hadde besøk på kvelden, så dagen gikk mye i å pusle med rydding og støvsuging. Med Trym enten i bæreselen eller lekende på leketeppet.

Vi har to steder hvor han kan leke på dagtid. Enten på kontoret, som blir barnerom etterhvert, eller på stua. På kontoret har vi en babygym av tøy i sterke farger som vi har fått. Trym syns den er morsom å se på og man han henge opp forskjellige leker på den, men den har ikke eget feste, så derfor har jeg festet den mellom stolputen og armlene. Det er den babygymmen på bildene.

I stua har vi leketeppe som vi fikk til jul og en annen babygym som jeg ikke klarte å la være å kjøpe da vi gikk forbi brio her tidligere. Er visst vanskelig å ikke kjøpe inn leker. Da jeg var på babyshop på ryen kjøpte jeg en annen leke i knæsje farger. Nemlig et speil med en bie og et annet dyr på. Trym syns først at øynene på dyrene var spennende, men nå begynner han å se opp i speilet en del også.

Veldig arti når han ligger der og «ler» og pluddrer for seg selv. Selv om det ikke er så lenge av gangen. Han orker kanskje å være våken en time halvannen av gangen. Så vil han gjerne sove en times tid. Blir mye hyling om han blir overtrøtt, men har forstått nå at han nok trenger mye søvn. (Og med den rytmen han har på natta, så skjønner jeg egentlig hvorfor han trenger mye søvn på dagtid. *Gjesp*)

20140130-111459.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s