En dag med farmor

Posted on Updated on

I går var litt av en dag. I veldig positiv forstand. Dagen begynte tidlig med utsikt til blå himmel ut av soveromsvinduet. Endelig en dag med sol! Det er lenge siden sist.

Vi hadde en plan for dagen, og det var å møte farmor i byen. Farmor bor nokså langt unna, så hun hadde ikke møtt Trym før annet enn via facetime. Vi møtte henne ved nationaltheateret og gikk til Tjuvholmen for å spise lunch. Vi spiste på restauranten på Astrup Fearnley museet, for vi hadde sett dagen før at det var greit å kunne sette barnevogn utenfor. Da vi kom fram så vi at det gikk greit å ha den med inn, så vi gjorde det. Det var jo greit, for ungen sov ikke lenge i det vogna sto stille.

Ungens humør var dog upåklagelig. Han fikk hilst ordentlig på farmoren og fikk sett litt av det fine været. Jeg kom forresten på at det er første gang Trym er med på restaurant, tidligere har det kun vært cafe-besøk. There´s a first for everything 🙂

Siden Trym hadde vært våken mye, og kun sovet små økter gikk vi videre for å ta kaffen en annen sted i håp om at han ville sovne ordentlig i vogna. Jeg ble mint på hvor mange folk det er i byen på en lørdag, for det var ikke bare bare å finne et passende sted hvor vi kunne ha barnevognen. Men vi gikk og fant en cafe i operapassasjen. Der er det åpent og veldig barnevognvennlig 🙂

Trym sov godt der, og vi hadde vel egentlig ikke mange andre planer, så vi fant ut at det greieste var å ta turen hjem og lage middag der. I det vi kom hjem våkna Trym og var tydelig fornøyd med en to-timers lur. Han lå på leketeppet sammen med farmor i lang tid, og lekte med en ny rangle som vi kjøpte til han i går. En såkalt «molekylrangle», som visstnok er for pedagogisk riktig og tilpasset for babyer fra 3 mndr og oppover, men den falt tydelig i smak, selv om Trym er litt mindre. Han tok leken med hånda og dro den bevisst til munnen for å smake på den. Kanskje en liten ting i det store og det hele, men stort for oss. En tydelig utvikling av bevisstheten og øye-håndkoordinasjonen.

Da vi spiste middag var Trym fremdeles i strålende humør, og satt i stolen sin og «spiste» sammen med oss. Det var alt i alt en utrolig fin dag. Og veldig hyggelig at det var den dagen farmoren var på besøk.

20140209-113843.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s