Pantani-dagen

Posted on Updated on

Her i huset markeres ikke valentinsdagen, og det syns jeg er fint. Er større fan av hverdagsromantikk enn en spesiell dag dedikert til å være hyper-romantisk. Mannen syns dog det var en god ide å markere at det var 10 år siden syklisten Pantani døde. Markeringen begynte med å la gutten se YouTube-klipp av syklisten på senga. Og deretter ble ungen kledd opp i det nærmeste mannen fant som lignet en bandana. Ja, det er kanskje ikke noe overraskelse at mannen er en smule sykkelgal?

Dagen før hadde vi fått en gave til Trym i posten av en av mannens sykkelkompiser. Det var en body med – surprise – en sykkel på. (Den er veldig fin altså, tror den vil bli brukt mye) Og den første bodyen som mannen kjøpte bestilte han på nett; en body der det står «i am only wearing this because all my cycling jerseys are in the wash».
Tror mannen håper gutten lærer å sykle før han kan gå:p

Nå er manne avgårde for å hente en rulle, sånn at han kan sykle uten å bare måtte dra på langturer og være borte hjemmefra i mange timer. Han sykler til og fra jobb allerede, men det er visst ikke nok for han skal sykkel flanderen rundt i vår, og god form kommer ikke av seg selv.

Det er noe jeg har innsett også, så i tillegg til å gå trilleturer, så har jeg begynt å gjøre øvelser med ungen. Det som gjøres mest er dype knebøy. Greiere å gjøre når jeg tenker på det som trening. Begynte med å klare fire før ryggen sa ifra, i går klarte jeg femti. Gjør også noen andre øvelser mens ungen leker på leketeppet. Har begynt i det små med noen ryggøvelser, noen pushups og situps. Det siste merker jeg er veldig tungt i forhold til hva det var før graviditeten. Kanskje ikke så rart når man ikke har trent magen på ørten måneder. Men med elendig utgangspunkt kan det bare bli bedre:)

20140215-150913.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s