Staying A bit longer-party

Posted on Updated on

Det første først; natten (igjen). Tror vi har funnet ut at tomatsaus ikke er noen favoritt for ungens mage, for i går var en dag med mye magevondt. Det begynte med en og en halv-times intervaller med grining på natten (mot normalt tre timer mellom spising uten så veldig mye grining) og vi hadde en nokså grinete unge i hele går. Egentlig skulle vi fått besøk av et vennepar med unge, men, som jo er vanlig med nye barnehagebarn, så var ungen syk. (Det var kanskje likesågreit når jeg tenker på Tryms humør.)

På grunn av været ble det en innedag i går. Det snødde masse før det begynte å regne, så jeg valgte å droppe trilleturen for første gang på lenge. Jeg fikk en luftetur dog. Lot mann og barn bli igjen hjemme på kvelden, mens jeg dro ut og traff noen kjente på et «Staying a bit longer»-party. Et par som egentlig skulle flytte til Australia om ikke så lenge, men som ikke flytter før sommeren, hadde en slags avskjedsfest. Det var hyggelig å dra ut igjen, og litt ok å dra på et utested igjen. Stedet var Tamara, og det er ikke så stort, så det var perfekt for skravling med hyggelige folk.

Leggingen hadde gått greit og ungen tok flaska etterhvert. Det var litt værre i natt da jeg skulle prøve å gi ham flaske, han ville ikke ha noe av det, så mannen måtte ta over. I dag tidlig så var ungen våken, som vanlig, til klokka 07, og vi var begge nokså trøtte. Men av en eller annen grunn bestemte ungen seg for at i dag skulle han sove i 1,5 time på «puppeputa» før vi sto ordentlig opp, så vi fikk alle litt ekstra søvn, og dagen i dag har vært kjempefin.

Det er utrolig greit å vite at det går helt greit å kunne ta seg slike kvelder ute av og til, sålenge jeg ikke blir for sen. Men når man vanligvis våkner klokka 03, 06 og så starter dagen 07, så er det begrenset hvor lenge man orker å være ute, uansett hvor hyggelig det er.

20140216-164018.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s