Alhambra

Posted on

Etter en rolig dag kom en rolig kveld. Ungen sovna på null komma nix klokka 19 i går kveld. Og vi har i lengre tid snakket om å kanskje få spilt litt brettspill igjen. Så i går tok vi en liten pause fra True Detective (serien vi ser nå som vi et ferdig med house of Cards) og tok frem Alhambra.

Siden vi har spisebordet like ved døren inn til soverommet og vi trengte lys så lukket vi døren helt igjen. Vanligvis demper vi det lyset slik at det er mørkt på soverommet selv om døra står på gløtt. Det var ikke noe problem i går – vi kunne lukke døra uten å bekymring, fordi mannen hadde kjøpt en babycall til oss. Det er forsåvidt lytt nok til at vi hører han selv med døra igjen, men greit å få testet ut at den fungerer flott her hjemme før vi bruker den stedet hvor vi er lengre fra det ungen sover.

Gårsdagen fortalte jeg vel egentlig om, og i dag har jeg gått til og fra sentrum (tilsammen 15km), og ungen våknet annenhver time i natt, så jeg er litt sliten og trøtt, så tror det blir med det i dag. Spillkveld var kjempekos og det motiverte til å gjøre mer av det og ikke kun se tv-serier på kvelden:)

20140226-175722.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s