Drittvær

Posted on Updated on

Det ble visst ikke noe tid til mer oppdatering i går. Blir lite med bloggetid når soveøktene er så korte. Ble en lang soveøkt i går dog, men det var mens vi var ute og gikk tur. I drittværet. Det snødde først, store våte flak, så gikk det over til pissregn. Ugh. Vil ha sol!

I dag har været vært like kjipt. Vi har nettopp kommet hjem fra tur, og ungen sover faktisk i dypbaggen sin ute på balkongen. Spent på å se hvor lenge han klarer å sove der når vogna ikke beveger seg.

Ellers, ja, hadde middagsbesøk på torsdag, som var veldig hyggelig. Det ble litt dårlig timing sånn på kvelden da, for ungen var veldig trøtt, hadde bare sovet 2×20 minutter siden klokka var 14. Og han skulle sove litt på sofaen i det det kom besøk. Men, han registrerte jo at det var andre der, og da de ville hilse på så han naturligvis bare mer våken. Med andre ord så var ikke i helt supert humør. Jeg merket at det var litt anderledes enn før å ha besøk av andre som ikke er forelder, for det virket som om de ikke helt visste hva de skulle gjøre når ungen gråt og jeg prøvde å roe han. Det er jo ingenting andre kan gjøre, men det ble en rar stemning et lite øyeblikk der. (Jeg registrerte ikke dette, men mannen gjenfortalte det etterpå).

Der våkna ungen – publiser.

20140301-132737.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s