Vårtegn i botaniske

Posted on Updated on

I dag har vi vært på trilletur med små babyer. Og da mener jeg små. Den ene var fire uker, og de to andre seks uker gamle. Det er merkelig hvor lenge siden det føles siden Trym var så liten. Han var jo en giga-baby i forhold 🙂

Vi tusla rundt på botaniske hage, og dro på Carinas etterpå. Trym oppførte seg vel egentlig eksemplarisk, selv om han krever mer oppmerksomhet enn de små. De små kan man jo bare holde, eller mate, eller legge ned i vogna og de sovner. De var supersøte alle tre, men må si jeg syns det er morsommere med en baby som smiler og ler og responderer på det du gjør.

Ellers så gikk mye av dagen til å fikse hjemme (støvsuge og rydde) før barseltreff her i morgen. Og til å gå hjem fra byen. Jeg merker det er utrolig digg å gå sånne lange turer, men det har satt seg veldig i ryggen for tiden. Tror kanskje kiropraktorbesøk kan være tingen, men det var dette med å finne tid og, ikke minst, somle seg til å faktisk bestille time.

Vel, får slappe av i kveld, nå som ungen er lagt, og kose meg med å leke med å klippe film fra hytteturen. Tror nok ikke det er noe jeg legger ut, men gøy å ha for oss, og viser det vel til de nærmeste når (om) den blir ferdig.

20140318-185941.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s