5 timer

Posted on

Nei, det er ikke snakk om søvn denne gangen, men har jo noe med søvn å gjøre. For etter enda en natt med oppvåkning hver time hadde vi en veldig trøtt baby på langtur i dag. Vi gikk i fantastisk vårvær forbi blant annet Ekeberg klappegård (heter vel ikke det, men…) og ungen sov i over to timer i vogna. Da vi kom hjem hadde vi besøk av et vennepar med en unge som er født et år før Trym. Jeg så han begynte å bli sliten og prøvde å legge han et par ganger, men sove ville han ikke, så det resulterte i at han var våken i fem timer før han ble lagt for kvelden.
Veldig hyggelig med besøk og beef wellington til middag er ikke feil. Jeg har fylt opp minnekortet på telefonen, så det ble soso med bildet i dag, men skal få fikset det i morgen og tar med et bilde av Trym som «leker gjemsel» under leketeppet.
Han har forøvrig begynt å rulle rundt til magen. Han får ikke opp armen og blir liggende litt oppå den og blir fremdeles sint av å ligge på magen, men det er tydelig at han, i tillegg til å ville sitte masse, gjerne vil bevege seg mer rundt.

20140421-192920.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s