Langhelg på hytta

Posted on Updated on

Som jeg skrev i går, så er vi på hytta igjen. Denne gangen sammen med Tryms mormor og morfar.
Vi våknet opp i dag til blå himmel og kaldt, men fint vær. Selv om det ble en litt lang dag for ungen i går, så er det digg å slippe å kjøre på morningen, men heller våkne opp her og ha hele dagen på hytta. Og siden mannen har tatt seg fri på den inneklemte 2.mai, så får vi en hel dag både i dag og i morgen. Hærlig!

I dag har vi vært en tur nede i Fagernes for å handle litt mat. Vi tok også et kafebesøk på «Kjærringbakst» og mormor tok en tur innom husflidlaget og fant garn og mønster til en genser og en dress til Trym. Merker han er superheldig med å ha en «strikkemafia» i familien rundt seg, for det er så fint å kunne kle han i klær som er laget kun til han.

Han har forresten fått en superfin vinddress som mormor har sydd til han. Den er super å ha på når han blir båret i babybjørnen og blir nok brukt mye når han sitter i sportsvogna.

Jeg lurer på om fjelllufta gjør noe med ungens humør, eller om det er vi som gir han oppmerksomhet på en annen måte, for jeg syns han har vært i veldig godt humør i dag. Det var dog noe grining i bilen fordi han var trøtt, men nå til kveldsstellet så pluddra vi og «lekte» på stellebordet lenge og han var kjempeblid og lo, til tross for at han hadde vært veldig trøtt like før. Og leggingen gikk som en drøm. Håper han, og vi, får sove godt og lenge uten for mange oppvåkninger i natt:)

20140502-200046.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s