Super hyttehelg

Posted on Updated on

Da er vi hjemme igjen fra en flott hytteturhelg. Det har vært veldig fint å ha to hele dager på hytta og veldig koselig å være der sammen med Tryms mormor og morfar.

Jeg lurer på om vi egentlig burde dra opp dit en gang i måneden for at vi skal få sovet ut, for ungen ser ut til å sove mye bedre der enn her hjemme. Mon tro om ikke det er  fjelllufta som gjør det. Som jeg skrev ved forrige hyttetur, så er det å reise opp et sted som ikke har strøm eller vann null problem når man har en baby. Selv om han spiser to grøtmåltid om dagen nå, og har begynt å drikke litt vann, så er det ikke værre enn å ha med en vannflaske og med nok gass i ovnen og ved til peisen så løser resten seg selv.

I dag var vi ute på en trilletur for første soveøkt. I strålende sol, men kaldt vær. Vi dro hjemover ca 12, for å la ungen få sove andre økten i bilen. Han sov en times tid før han våknet med et hyl. Da ga jeg han flaska med vann, og han hadde det nokså fint den neste halvtimen før vi tok en liten lunchpause.

Vi satte oss ute på en benk og drakk kaffe og spiste vaffel og var egentlig enige om at det å reise med barn (som er så snille å ha med å gjøre som Trym var denne turen vel å merke) er veldig fint. Det at vi faktisk tok oss tid til å sette oss ned, strekke på beina og ikke bare forte oss inn på en bensinstasjon for å kjøpe ting å ha med i bilen ga turen egentlig en fin ro. Vi var enige om at neste gang vi skal ut å kjøre noe sted, så sier vi bare at vi gir beskjed når vi nærmer oss, for det er digg å slippe å stresse med tiden.

Skal prøve å ta med meg roen og det ekstra overskuddet jeg har samla fra hytteturen inn i neste uke, og gleder meg masse til neste tur opp dit!

20140504-202131.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s