Hvordan overleve IKEA-tur

Posted on Updated on

I går var vi invitert på middag hos et vennepar i Asker, og på veien ut dro vi innom IKEA. Jeg et absolutt ingen IKEA-fan og stresser ofte unødvendig mye der.

Med ungen på armen og mange innrykk for han, så tenker jeg det er best å holde roen og holde humøret oppe. Så da gjorde jeg det samme jeg gjorde siste turen vi dro dit før Trym kom til verden. Satte meg på en tralle, denne gangen med ungen på fanget, mens mannen kjørte oss igjennom selvbetjenings-delen. Følte meg egentlig litt barnslig, men det må jo være lov av og til. Legger ikke ofte ut bilder av Trym og meg, men syns de beskriver greit «angsten» og «terapien».

Vi hadde tenkt til å kjøpe med en bokhylle, men fant ut at den ble for lang for bilen, så vi må tilbake en annen gang. Så det blir mer krusing gjennom ikea.

Middagsbesøket var veldig hyggelig. Parret vi dro til har en unge på halvannet år, og vi har møtt dem et par ganger i det siste, så han var mye mindre skeptisk til oss denne gangen. Ett lite blikk «hvem er det igjen» og så var skepsisen over.

Vi hadde prøvd å være forberedt på at vi kanskje ble litt lenge og tok med pysjen til Trym. Men vi hadde selvfølgelig glemt grøt. Heldigvis hadde de noe stående, så det ordnet seg greit. Han fikk flerkornsgrøt for babyer 6mndr, og jeg tenkte i ettertid at det kanskje var dumt å introdusere gluten i en hel porsjon med en gang. Vel, på en annen side, så har vi ingen allergier i familien, og han har ikke reagert særlig på andre ting han har spist, så går nok helt greit.

Grøting og pysjing hos noen andre gikk greit, og ungen sovna med en gang i bilen. Men i det bilen stoppet så våkna han, og det var ikke bare å legge han over i senga. Selv om det jo var det vi gjorde, så lå han våken ganske lenge før han sovnet. Den første delen av natta gikk forholdsvis greit, men klokka fire våkna han til mat, og så våkna han klokka fem igjen og var kjempesint og sur. Og sånn har han egentlig vært i hele dag. Grinete og sur. Ikke heletiden, men det har vært en mye mer krevende dag enn vi har hatt på en god stund. Kan det være grøten? Neh, tror ikke det, skriver nok mer om dagen i dag i morgen. Og krysser fingrene for at det blir en bedre dag for ungen sin del.

20140525-185549.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s