Eget rom! (Evnt nattavvending: konklusjon)

Posted on

Natten gikk superbra! Ungen våknet litt kø 00.30 men sovnet med en gang han fikk kaninen og jeg sovnet fort igjen og fikk sove frem til 05. Da var visst morgenen i gang for poden. Han knirket egentlig ikke noe særlig, men vi hørte han hadde våknet og mannen klarte ikke å la være å ta han opp-han er jo så fin! Så han fikk komme til rommet vårt. Fikk mat og lekte halvannen time ca før han sov videre i to timer ved siden av meg.
Med andre ord, en kjempefin start på uka:)

Vi tenker å utsette morgenen nærmere kl 06 etterhvert. Prøve å vente 10 minutter med å ta han opp over en periode frem til han venner seg til at morgenen er tidligst kl 06. Nå har mannen satt opp rullgardin på rommet til Trym også, så kanskje det hjelper med å sette tydelig skille mellom natt og dag.

I dag var vi på åpen barnehage igjen. Og det var bare fedre der da jeg kom. Traff noen jeg hadde møtt før, og kom i snakk med noen andre. Det ble litt snakk om barnehageplass, og det bar fler unger som, til tross for at de er født i juni/juli enda ikke har fått plass.

Tviler på at vi får. Men har begynt å tenke på tanken å kanskje være dagmamma noen dager i uka. Tror det hadde vært veldig gøy og det hjelper jo på økonomisk.

Mot stengetid så kom ei fra barselgruppa, så vi bestemte oss for å spise lunsj sammen i sola, og etter det skulle Trym sove og hun hente eldste dattera hennes på 3, i barnehagen, så vi tok følge med dem. Må si det et litt gøy med treåringer også.

Siden poden sover på sitt rom, som fremdeles er kontoret, og jeg da må skrive på mobilen, så ble dette alt for i dag. Skal prøve å få tatt mer spennende bilde i morgen

20140602-202154.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s