Lofotsk hytteliv

Posted on

Det ha blitt et par korte oppdatteringer i det siste, men tia flyr når man har det gøy, er det ikke sånn?

Vi er altså fremme i Lofoten hvor Tryms farmor og farfar bor, og er på hytta/sommerhuset deres. Jeg tenkte jeg skulle benytte meg av sjangsen å skrive litt nå som farmor er ute og triller Trym, og mannen og farfar er ute og jobber med et av de mange prosjektene. Usikker på hva de driver med nå, men det er enten å rydde i garasjen, eller jobbe med gjesterom i det ene huset de har her. Det er et hus like ved en fjord nesten uten folk. Veldig stille og fredelig og fantastisk natur. Det virker som Trym også syns det er fint å være her.

Vi dro, som nevnt – eller som man ser på bidene, oppover med fly i går. Flyet fra Oslo til Bodø gikk overraskende greit, til tross for at poden hadde sovet lite, og i det siste har kun sovet i vogna eller i senga si. For, som bestilt, så sovnet han når han ble ammet under avgang fra Oslo, og sov en halvtimes tid. Akkurat nok til at han holdt humøret greit resten av turen. Vi gikk av flyet i Bodø, og rett på det neste videre til Leknes. Det var forøvrig nokså greit å reise med et lite barn, for vi fikk gå gjennom familie-sikkerhetskontrollen på Gardermoen, og fikk slippe inn tidlig i begge flyene.

Flyet videre fra Bodø var et lite propellfly, og Trym virket litt lei av å reise, men amming ved avgang, og så og si hele turen (den siste flyturen er kun ca 20 minutter) så gikk det også greit.

Vi kom frem og ble møtt av farfar som hadde med en bil vi får bruke mens vi er her oppe. Vi fikk leie babysete fra kommunen, og har det inntil videre. Det kan hende vi får låne et etterhvert, men til en pris av 200kr uka, så er jo ikke det så ille å leie heller. Kjekt å vite at den muligheten fins til evnt senere reiser.

I dag har jeg og farmor gått en liten tur med Trym, og hilst på en av de fastboende eldre herrene som bor her, samt en venn av familien. Ellers har vært en tur til butikken og hatt besøk av de nærmeste naboene for lunch. Neste uke skal mannen jobbe herfra, og farmoren og farfaren til Trym skal tilbake til huset deres, så jeg tror det blir en rolig uke. Litt andre ting å finne på her ute på landet, men det er godt med en avveksling fra storbylivet.

 

20140614-155742.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s