Skodda

Posted on

Med store avstander, så blir det en full dag ut av relativt få ærend. I dag dro Tryms mormor og morfar hjem etter å ha vært her en ukes tid. Jeg stusset litt på at de skulle dra allerede i dag, for uken har gått veldig fort. Men vi har fått gjort masse, og jeg fikk inntrykket av at de koste seg her.

Så morgenen i dag begynte rolig rundt huset etter en nokså fin natt. Poden har våknet klokken 04 i det siste, men i dag sov han til 06. Jeg tror han har blitt påvirket av at sola står inn på rommet fra ca 04, og rommet har derfor blitt mye lysere og varmere.

Forresten, en liten soveoppdattering til. De to siste dagene har poden faktisk sovet i rundt halvannen time i den første økten. I går kunne jeg bare legge han i vogna og sette vogna i skyggen og han sov, mens jeg fikk litt fri. I dag tok mannen han med på en tur og så sov han faktisk videre når de kom tilbake. Det gjorde at vi kunne ta en kaffe i solveggen. Det har med andre ord vært strålende vær her i dag også.

Ellers ja, dagen i dag, vi dro til flyplassen og så på butikken og da vi var tilbake var mye av dagen allerede over.

Jeg har ikke oppdatert mye fra de siste dagene, men det er verdt å nevne middagen i dag. Tryms kusine på 2år satt ved siden av han da de spiste og andre barn er tydeligvis veldig fascinerende. Trym syns det er så stas med kusinen og hun virker å like han også. I det jeg prøvde å få Trym til å se på meg for å spise mer, så hjalp hun til med å si til han at han måtte se på mammaen sin og at han måtte spise maten sin. «Tymme se mamma sin».

De drakk samtidig og begge spiste ganske mye mer enn vanlig fordi det var hyggelig å spise ved siden av hverandre. Det kan også ha noe med hva som ble servert, fiskekaker falt tydelig veldig i smak hos Trym.

Etter maten så lekte de sammen og det var stor stas til Trym ble for trøtt og var klar for legging. Utrolig gøy å se de sammen.

Nå skal kusinen legges, hun spiser kveldsmat og virker som om hun drøyer det så lenge hun kan. Etterpå skal hun leses for og så etter en god stund så sovner hun. Veldig hyggelig å høre på pludringen og skravlingen, men jeg er veldig glad for at vi har en unge som er så enkel å legge som Trym. (To sanger og så gå ut av rommet, så sovner han vanligvis uten noe mer styr).

Ble visst et hulter til bulter innlegg i dag, men det ble iallefall en liten oppdatering fra nord

20140630-195323.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s