Varm dag ved Ulsrudvann

Posted on Updated on

Ble visst en sent innlegg i dag, men bedre sent enn aldri. I dag har det vært veldig varmt her i byen. Og siden det var så varmt, så tenkte jeg at å dra til Ulsrudbannet var en god ide.

Før vi dro tok vi turen innom noen butikker og kjøpte inn en UV-drakt, den er litt stor, men dekker både mage og skuldre, og det er fint å slippe å tenke på solkrem på hele ungen, da han ofte blir utålmodig bare av å ha fått solkrem på armer og bein (solkrem i ansiktet er et mareritt syns han). Jeg kjøpte også en bøtte, en spade og tre baller til å leke med. Så gikk vi bort til Ulsrud.

Ei venninne av meg tok seg noen timer fri fra jobb og møtte oss der. Det var veldig hyggelig ved vannet, og Trym koste seg masse med bøtta fylt med vann – i fem minutter, før han ble lei. Han syns det var helt greit å være i vannet en liten stund, og det skjønner jeg godt for det var 21 grader i vannet.

En nydelig dag ved Ulsrudvann ble avsluttet med en tur til byen for hente gifteringene (woho!). På grunn av varmen så resulterte dessverre turen i en helt utmattet baby med rosa hud (ikke solbrent, for det gikk over) og intens grining fra banen og hjem. Heldigvis så drakk han masse vann i løpet av dagen, men det er tydelig at han ble altfor varm i sentrum. Spesielt varmt ble det i vogna da møtte noen jeg kjente og stoppet og snakket med dem i sola.Det tok visst på å være ute en hel dag til tross for bading

Da vi kom hjem ville han ikke ha kveldsmat og kastet opp fruktmosen han fikk på veien hjem. Han sovna i det vi la han ned i senga si, men jeg klarte ikke slappe av, så vi vekte han og prøvde å gi han mer grøt. Det ville han ikke ha, men han virket mer avkjølt (brukte kald klut til å kjøle han ned i det vi kom hjem.) Nå sover han igjen, men jeg har vært inne og sjekket på han flere ganger. Tror nok det blir mer innedag i morgen for varme og babyer er ikke noe å tulle med.

20140710-221244.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s