Den fjerde barnesykdommen?

Posted on

I dag er heldigvis poden mye bedre, men jeg merket tidliger i dag at han hadde røde prikker på halsen og litt ned armene. Etter litt googling så fant jeg ut at det mest sansynlig er den fjerde barnesykdommen som Trym har gått igjennom. Jeg håper iallefall det er det, for da er han ferdig med det.

Han ville ikke ha mat i dag, så det ble mye amming i dag også. Men mot kvelden ville han smake på middagen vår og spiste frukt og grøt til kvelden.

Til middag i dag hadde vi besøk av et vennepar. Og mannen lagde sin kjempegode «beer can chicken», og vi hadde sitronkake til dessert (bare litt sen ute med å ta bilde)

Bildet av polaroidbildene er av bilder gjestene som har tatt. Vi prøver ut et nytt «prosjekt», nemlig å få alle som er på besøk å ta et bilde som vi kan henge opp i gangen. Ideen kom fra en ting vi skal gjøre i bryllupet; ha polaroidkamera og be folk om å ta bilde og skrive noen ord og lage en «fotovegg» av det. Tror det kan bli en hyggelig samling, både fra bryllupet og fra her hjemme. Polaroidbilder er gøy!

20140713-203749.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s