Plass ved bordet

Posted on Updated on

I ferien satt Trym i en veldig kjekk stol som var festet til bordet, og satt dermed ved bordet sammen med oss til alle måltidene. Da vi kom hjem byttet vi fort ut newborn seat-en til tripp trappen med en bøyle og satt han ved bordet sammen med oss. Vi merket fort at det ville resultere i mye søl, for han er veldig glad i å stappe hendene i grøtbollen og deretter slå i bordet.

For å slippe å få stygge flekker på bordet, så la vi først på noen «plastplater» på bordet, men de bøe fort byttet ut med en plastduk. Plastduken var visst veldig spennende å dra i, så det funket også dårlig. Så i dag dro jeg til babyshop og kjøpte en plate med sugekopper under. Tryms første reaksjon var «hm, hvordan smaker dette?», men forleløpig er vi godt fornøyd.

Ellers har vi hatt en slitsom natt, med våken baby fra 02.30 og med hyppige oppvåkninger, dvs kun smålurer frem til vi ga opp og han fikk komme inn til oss kl 04.30. Vi prøver å hjelpe han med å snu døgnet litt. Tror ting ble litt snudd pga sola i Lofoten og sykdommen like etterpå. (Han er forresten frisk, har bare litt røde prikker på magen) om han kunne ha valgt så ville han ha lagt seg 18.00 (har lagt han 18.30 i det siste og han slokkner på to minutt). Så nå prøver vi på å legge han litt og litt senere hver kveld, blir spennende å se om natta blir bedre:)

20140715-204804.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s