Skraperudtjernet

Posted on

I dag tokdet lang tid før vi kom oss ut døra. Vi brukte lang tid til å leke i senga og på sofaen og nesten enda lengre tid på å prøve å spise noe. Varmen her i Oslo gjør noe med matlysten til Trym. Eller så kan det være at han er «matlei» og venter på at vi skal lage noe nytt og spennende.

Når vi først kom oss ut gikk vi en tur til marka og til skraperudtjernet. Der har jeg aldri vært før, og jeg er glad vi tok turen dit. Selv ettern en uheldig start ned mot vannet, vel, uheldig er kanskje ikke riktig ordet, men vi fulgte en sti som pluttselig var sperret av med store steiner. Ikke særlig barnevognvennlig. Men vi snudde og fant riktig vei.

Skraperudtjernet er et området som er tilpassa for hunder. (De kan gå fritt der.) Da vi kom ned så var det kun et par hunder som løp rubdt og veldig lite folk. Dessverre så var det også veldig lite skygge, så vi gikk videre til rustadsaga. Kjøpte noe drikke og tok en liten pause i skyggen der før vi tuslet bort til nøklevann. Der var det svalt og fint, men masse folk. Det ble en liten vassetur før vi satte kursen hjem.

Så i dag har jeg oppdaget et nytt sted og er egentlig fornøyd med det varme været. (Selv om poden syns det er i overkant varmt så kan man jo absolutt ikke klage:))

20140723-195611.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s