Bydag

Posted on

I dag har poden vært i supert humør, og han har vært veldig tålmodig. Vi har nemlig brukt masse tid på å teste ny bæresele og på å teste bæremeis. Bæresele har vi forsåvidt fra før, men vi fikk en som lignet den vi har lånt bort (angelpacken) til bryllupet og er egentlig enige i at babybjørnen vi har lånt ikke er optimal verken for baby eller våre rygger. Så vi byttet den Inn i en ergobaby 360. Det stod mellom den og en fra Stokke, men siden den kunne brukes både fremovervendt og på hoftene i tillegg til på rygg og med ungen vendt mot oss, og siden den var myk og virket behagelig for voksen og barn ble det ergobabyen.

Etterpå dro vi innom jentesport i byen, og fant den bæremeisen vi hadde tenkt på (littlelife). Den er veldig behagelig og det virket som om Trym trivdes der. Nå gjenstår det bare å kjøpe sånn pute til å ha rundt nakken (sånn som man har i bil/på turer) så er vi klare for å teste ut turer på stier også.

Så dro vi til mathallen og spist lunch før det var på tide å dra hjem. Jeg tror det ble en litt vel intens dag for Trym for han klarte ikke konsentrere seg noe særlig om å spise, og i kveld har han våknet flere ganger og grått mot ingen de siste nettene. Håper han finner roen snart:)

Men, jo, tenner: siden første tann har kommer igjennom så begynte vi tannpuss i kveld. Trym har lenge vært fascinert av at vi har pusset tennene, så jeg viste han først hvordan jeg pusset de, holdt opp hans tannbørste ved siden av min og så pusset jeg hans tann. Og Trym syns det var hysterisk morsomt:)

20140816-204533.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s