Det går fremover

Posted on

I skrivende stund hører vi på veldig bra musikk fra et godt anlegg. Det er naboen under som har besøk, og han tester anlegget sitt. Takk og pris for at han har god musikksmak, for om han ikke hadde hatt det ville jeg nok ha reagert negativt, men nå er det bare kos.

Idag har vi hatt nok en fin dag, fin og fornøyd unge:) vi startet med å ta en tur til byen og jeg møtte en bekjent med barn på banen. Trym var veldig fornøyd med å kunne sitte/stå på fanget, så tror nok han skal få komme opp av vogna oftere på banen. Vi dro til «små ting» siden vi har et gavekort der, men jeg fant egentlig ingenting spennende, (vi har jo alt vi trenger til ungen) så vi får ta turen igjen senere.

Så spiste vi på cafe og Trym spiste nesten to skiver nesten uten søl (hurra for enkel brødmat-lunch).

Etterpå dro vi, som bildene viser, til Frognerparken. Trym var i bæresjal og syns noen av skulpturene var veldig morsomme.

Det ble en nokså lang dag, så da vi kom hjem regnet jeg med at han ville sove litt, men dengang ei. Så da øvde vi litt på å komme seg fremover isteden. Og! Ved å sette en ellas-pose forran på gulvet, så klarte jaggu ungen å komme seg fremover! Han brukte beina for å sparke fra mot gulvet (og ikke bare ut i lufta som han har gjort mye av tidligere). Så nå er det på tide å barnesikkre hjemmet etterhvert:)

20140826-195138.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s