Babyskrik

Posted on

Etter en tur på sangstund på åpen barnehage har vi I dag fått en liten kulturell input. Vi har nemlig vært på «babyskrik»-en omvisning på Munch-museet tilpasset babyer. Vel, tilpasset babyer er kanskje å ta i. Det var litt mye snakk for utålmodige små, men det var en omvisning for foreldre i permisjon, så litt bablete, grinete, sutrete og/eller hvinete babyer var helt akseptert.

Etter åpen barnehage var Trym litt småsliten, for det var veldig mange babyer der i dag (talte 18 voksne og 19 barn på det meste). Til tross for det ville han ikke sove i vogna på vei ned til Tøyen. Så jeg var (naturligvis) litt spent på hvordan det skulle gå med han i bæreselen rundt på museet.

Det gikk veldig bra i starten. Men etter en relativt kort stund syns han at det damen sa var kjedelig, og ville heller høre sin egen stemme. Så resten av omvisningen så bablet han, lagde sine vante «brrrrrbbbbrb»-lyder og «indianer lyden» hans (han slår hånda på munnen mens han sier «aaa»). Han var med andre ord ikke den mest stille babyen, men humøret var bra, og jeg fikk endelig kommet meg på Munch-museet, så da er jeg fornøyd:)

Ps:løven var der fordi de samarbeider med naturhistorisk museum med en utstilling «gjennom naturen», og det virket som om det var det Trym syns var morsomt på hele museet.

20140903-194948.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s