Cap Bear

Posted on

Lørdag er markedsdag, så for å få den riktige stemningen (og for å ha gjort det) så dro vi på markedet i dag. Trym hadde bare sovet fem minutter før vi dro (våknet av en hostekule) så derfor tok vi bæremeisen sånn at han kunne sove der. Men det var visst for spennende å se på alt rundt, for sove ville han ikke.

Han tok en kort lur da vi kom hjem, men humøret var nok preget av litt lite søvn. Så for å ikke bli gale av hans hvin/høye pipinger, så tok vi turen til cap Bear. Fin tur. Helt ok trillevei, men en del dumper og dårlig asfalt, så bæremeis hadde kanskje vært bedre enn reisetrilla. Merker jeg liker vogna vi har hjemme mye bedre.

Ellers har Trym hilst på naboens skilpadder i dag. Nabodamen måtte telle de for å finne ut hvor mange de har, hun kom til 35. Vi fikk først hilse på en på tre år, så en babyskilpadde som er født i år. Trym syns de var litt rare i starten (eller, var litt sjenert ovenfor naboen, som han gjerne er når han møter folk), men syns de var morsomme. Helt klart at gutten syns det er gøy med dyr.

Nå er klokka halv ni, og både mannen og jeg sitter og gjesper. Tror ikke vi kommer til å gjøre noe så mye mer fornuftig i kveld. Lurer på hva morgendagen bringer.

20140920-202554.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s