Madeloc

Posted on

Nå er vi tilbake fra en herlig søndagstur til madeloc. Et tårn like opp i fjella bak her. Det er egentlig tradisjon å gå opp dit en gang mens jeg er her nede, men turen tar noen timer, så det var jo ikke sikkert at vi kom oss helt opp med Trym i bæremeisen. Men han holdt ut!

Det ble nok litt vel lang tur for han i dag, men han var i godt humør mesteparten av veien.

Vi kom hjem litt senere enn vi trodde og spiste middag sammen alle tre. Det var kun en liten time før grøttid, men siden Trym stortsett kun har pirket i middagen i det siste regnet vi med at det ikke gjorde noe. Men i dag falt visst maten i smak, for han spiste masse, og nektet å spise grøt kl 18. Han sloknet kjempefort allerede halv sju, så vi får se hvordan morgendagen blir.

Rotete innlegg merker jeg, men bare er lite tillegg om været. Det var overskyet og kom et par dråper på veien opp, og for en gangs skyld gikk vi til madeloc uten å bli gjennomsvette av en steikende sol. Sola kom først da vi var nesten hjemme igjen. Jeg trodde at litt overskyet skulle gi greie bilder, men syns de ikke fanger hvor fin turen faktisk var. Oh, well. Fint var det samme hva.

20140921-192733.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s