La Fringuale

Posted on Updated on

I dag har vi hatt en rolig hjemmedag, frem til i fire-tiden. Da kom nemlig Tryms mormor og morfar. Vel, kanskje ikke riktig å si at det ikke er rolig når de kommer, men det var iallefall gøy og spennende for Trym å hilse på dem igjen.

For å «ønske de velkommen» og egentlig for å ha en anledning til å spise ute, så la vi Trym i vogna ved leggetid og rullet ned til havna og til et sted som heter la fringuale, eller «damene på hjørnet» som vi kaller det. (Det ligger ikke på hjørne, og det er kun ei dame der såvidt jeg har sett, så ikke spør hvor navnet kommer fra). Der har de den beste moules friten som finnes, iallefall så er det veldig godt.

Trym hadde litt problemer med å sovne, siden han ikke ble lagt i et mørkt rom som han pleier-det var jo så masse å se på. Men han sovnet etterhvert og sov ganske greit store deler av middagen. Da vi nærma oss kaffen begynte han å knirke, men i det vi dro hjemover ble det rolig igjen, og han sovnet på et blunk i det han ble lagt i senga si.

Det var veldig allright å dra ut og spise på kvelden, og når det gikk så bra som det her, så vet vi at det kan repeteres.

20140924-212512.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s