Gåtur fra argeles

Posted on

I dag tok vi toget til argeles sur mer, to byer bortenfor her, vekk fra fjellene der «stranda» starter. Det er flere småstrender her (som tidligere nevnt), men fra argeles og nordover er det en lang strand som strekker seg milevis.

Argeles plage er en sommerby, og det var helt tydelig i dag. Så og si alle butikkene var stengt og kun et par lunchsteder var åpne. Det var forsåvidt greit for vår del, for vi ville gjerne lunche på stranda uansett.

Mens jeg spiste gikk Trym og faren litt rundt på stranda (han var veldig trøtt og trengte litt annen underholdning enn å se på oss spise), de satte seg ned i sanda og da ble det helt klart at sandkasseleking skal testes ut mer. For Trym syns det var veldig arti å ta på sanda, få beina gravd ned og tja, bare sitte i sanda og leke. Stor suksess.

Så gikk vi videre forbi havnebyen og så sentier littorale langs flott natur før vi stoppet litt i collioure. Kan sikkert si masse om naturen, været og selve turen, men skal prøve å holde litt fokus på baby. For det å reise her nede med baby er veldig greit. I collioure spurte jeg om de hadde et sted vi kunne skifte bleie, og servitøren tok frem en stolpute og la på billjardbordet: «her». Ikke like godt tilrettelagt for skifting alle steder, men de vi har spurt har stortsett vært veldig løsningsorienterte og hjelpsomme.

IMG_1476.JPG

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s