Rugby

Posted on Updated on

Rugby virker å være den store sporten her nede, og etter å ha hørt om det, og gått forbi stadion flere ganger, fikk vi endelig sett en kamp.

Vi var egentlig bare på en liten tur i byen da vi hørte det var publikum på stadion, så isteden for å tusle rundt i finværet uten noe bestemt mål gikk vi til stadion for å sjekke ut hva lyden kom av.

Og der var det en kamp mellom us cote vermeille xv og besøkende. Vi fikk ikke med oss så mye av kampen, for Trym syns det var veldig skummelt med det høylytte publikummet. (Og dessuten er han ikke helt vant med kun en lur enda, selv om han selv ikke klarer å finne roen til lur Nr to dersom vi ikke er ute på tur)

Vi fikk sett litt, og det var morsomt å ha fått med seg. Vil gjerne se mer en annen gang. Men det blir ikke på denne turen, for nå er bagasjen pakket og hullene vasket og vi er så og si klare for å dra mot Barcelona i morgen. (Kan ikke si vi er helt klare for å dra hjem enda, det er fantastisk digg å være her, men det blir sikkert bra å starte «hverdagen» også)

IMG_1598.JPG

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s