På vei hjem

Posted on

I kveld er vi i Barcelona. Morgenen bør brukt til rydding og vasking, samt litt skravling med nabodamen, før den andre naboen kjørte meg og bagasjen til togstasjonen. Trym og faren gikk, for det var lettere enn å styre med å få de inn i bilen med vogna og greier.

På togstasjonen kunne de ikke selge oss billetter, for dataen var nede, og ingen ville selge oss billetter på det første lokaltoget. Men vi fikk kjøpt på automater i perpignan og fikk plasser på tgv-en uten problemer.

Togturen gikk helt fint, det var ganske få i den etasjen og vogna vi satt i, men da jeg gikk for å finne stellebordet så jeg at de andre vognene var veldig fulle. Uansett, vi tog metroen videre, og ved Barcelona Sants så var det ingen trapper ned til metroen. Tror det er ett av de stedene i Barcelona jeg missliker mest. Men heldigvis fikk vi hjelp med vogna av noen hyggelige forbipasserende.

Vi har vært ute og tusla litt og spist, og nå tilbringes kvelden på hotellet. Her har vi fått en suitte med en diger balkong, men ingen barneseng. Det er en sovesofa i det andre rommet, så vi har tatt ut madrassen derfra og lagt på gulvet, og poden sovna på to min, så tror det er godkjent.

Hotellet vårt er like ved plass catalunya, så det blir en kort reisevei til flybussen i morgen. Satser på at morgendagens reise går like greit som i dag.

IMG_1641-1.JPG

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s