På tide med en oppdatering

Posted on Updated on

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrivi noe, merker at det blir nedprioritert nå som jeg er tilbake i deltidsjobb. Så bør vel skifte bloggtittel og si at mammapermprosjektet nå er over.

Men det er alikevel på tide å Trym eferd med å lære seg masse han gjerne vil vise frem. Reise seg selv, (nesten) krabbe og nå øver han på dette:oppdaterte litt om alt poden har lært i det siste.

Jeg begynte å bli nokså sliten av å alltid hjelpe han opp og gå rundt med han, (han har måttet holde oss i hendene for å reise seg og sette seg opp) så på onsdag bestemte jeg meg for å ikke holde hendene mine frem. Det resulterte selvsagt i masse grining og en litt slitsom dag, men da mannen kom hjem fra jobb gikk poden opp i krabbestilling på egenhånd for første gang!

Og etter det har han i dag reist seg opp i senga si for første gang. Han er mye mer mobil, går ofte opp i krabbestilling, virker å ha fått mer kontroll over kroppen og er dermed mindre avhengig av oss igjen.
Ellers har han også blitt veldig mye mer tydelig på hva han vil. Vil han at vi skal gjøre noe (som å sette på spilledåsen eller gi han noe) så peker han på det.

Når han går rundt (mens vi holder) er han målbevisst og stopper og slipper hendene dersom han vil bli løfta (trenger fremdeles støtte) eller om han vil åpne en skuff eller lignende.

Og i dag har han vist at det å spise med skje skjønner han. Når mannen har hjulpet med å geleide skjeen ned i youghourtboksen, så har han selv tatt den i munnen og spist.

Mye som skjer på kort tid. Og han blir bare kulere og kulere å henge med

(Bildet ikke helt relevant for teksten, men litt av det vi gjør for tiden)

IMG_2170.JPG

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s