Trilleturleder

Posted on

I dag har vi vært ute og gått litt igjen. Merker at det er en god stund siden sist. Selv om det er grått og trist novembervær, så var det deilig med en litt lengre tur.

Jeg var trilleturleder for DNT sin tur fra østmarksetra til skullerud stua. Ikke en veldig lang tur i seg selv, men siden jeg gikk hjemmefra så ble det et lite stykke. Det var 23 vogner med på turen og hyggelig stemning.

Trym sov kun en lur frem til 12, så på kvelden så var han nokså trøtt. Han ville ikke ha noe middag, selv om det var hjemmelaget pizza. Det er kanskje egentlig ikke så rart siden han aldri har smakt pizza før. Får prøve det igjen senere. Han fikk forresten smake appelsin i dag, og det så det ut som han likte, så da har jeg en ny ingrediens å ha i smoothiene hans:)

Jobbedag i morgen, og merker jeg heller vil være hjemme, men blir sikkert bra. Får se om det kommer oppdateringer til helgen, eller om det drøyer til neste hjemmedag. Det er nok av «skulleburdemåttehagjort»-ting, så bloggen nedprioriteres og jeg tar det heller litt som det kommer.

IMG_2247.JPG

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s