Helg!

Posted on

 I dag er det ingen barnehagelevering og på mandag vil det siste av snøen på veiene heldigvis være smeltet bort. Det betyr at dersom nettene fortsetter som nå, så blir det ordentlige trilleturer til uka:) 

Klokka er åtte nå, og mannen og storebror er oppe og ordner frokost. Jeg og lillesøster er fremdeles på soverommet. Og du vet det har vært en god natt når du ligger våken i senga og ungen fremdeles sover ved siden av deg:) 

Dagen i går var også bra. Jeg leverte storebror i barnehagen og dro til morfar (mormor og morfar bor kun få minutter fra barnehagen), og så var planen at han og lillesøster skulle ut på trilletur sånn at jeg kunne sove. Men lillesøster sov veldig godt, (det gikk hele fire timer mellom måltidene hennes), så de dro ut på turen deres to timer etter det jeg trodde de ville. Så det ble avslapping på sofaen deres frem til hun våknet og fikk litt mat. Så gikk de på tur og det ble soving på meg.

Så utrolig mer «menneske» man føler seg når man har fått slappet av og hvilt ut:)

Etter de kom tilbake var hun faktisk våken og forbøyd en ganske god stund. Så det virker som om våketiden hennes begynner å bli litt lengre av gangen. Det er gøy. I tillegg er hun veldig «med», følger med øynene dersom det kommer lyder og bevegelser. Tror ikke synet et veldig bra enda, men fint å se en voksende nysgjerrighet. 

Nå er det helg og det er veldig fint å ha mann og barn hjemme fra jobb og barnehage:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s