Det første smilet!

Posted on

 Det første smilet fra lillesøster fikk pappaen i dag. Hurra:) Gleder meg stort til å få sett det ordentlig jeg også (ikke bare halvveis over hans skulder)

Ellers har det vært en strålende fin helg. Med skikkelig vårvær, sol som varmet og bare veier til sykling. 

Lørdagen gikk med til noe så enkelt som å gjøre i stand sykkelvogna. Vi har sykkelvogn til to, og har kjøpt en hengekøye som lillesøster kan sitte i dersom vi triller vogna (babyer som ikke kan sitte ordentlig selv skal ikke sykles med i sykkelvogn pga risting og slikt). Og vi var masse ute. Nabolaget her er veldig hyggelig og flere av ungene var innom her i løpet av dagen. Ei var tilogmed inne og hjalp meg med å bake kake til søndagen. Så til tross for at storebror hadde en veldig nei-dag (trassalder eller dårlig form? Kanskje en blanding av begge deler) var det en fin, dog slitsom, dag.

Dagen i dag har vært veldig behagelig. Dagen startet med at mannen tok lillesøster på trilletur, slik at jeg og storebror fikk litt tid sammen. Etterpå dro vi til ungenes mormor og morfar og har vært der i hele dag. De skal på påskeferie og blir borte en stund, så det var veldig fint, for fler, å få tilbragt tid sammen. (Tenker kanskje spesielt på storebror og morfar).

Men, nå er det noen som skal ha mat, og jeg merker det er på tide å legge seg (til tross for at klokka kun er litt over ni- småbarnslivet…) 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s