Påskeferie på hytta

Posted on Updated on

    
Vi trodde ikke det ble noe påsketur på oss i år, med en lite nybakt baby. Men hun kom jo en ukes tid før tiden, og har rukket å bli fem uker, og formen min er bra, så da fant vi ut at det hadde vært hyggelig å dra opp på hytta nå som det er familie der (her). 

Turen opp ble litt anderledes enn forventet, de poden blir visst bilsyk. Han klaget på «aua» og pekte på bilbeltet, men vi var strenge og sa «nei, beltet skal være på». Følte oss litt lite forståelsesfulle da vi forsto at aoua betydde kvalm. Men, nå kjenner jeg igjen lyden han lager like før det er for sent. Vi måtte stoppe i en busslomme og poden taklet skifting og vasking som en helt. Litt stressende dog at lillesøster gråt av trøtthet samtidig. Men heldigvis er vi to voksne, og jeg syns vi takla det greit. 

Koselig med hytteferie og gøy å se hvordan poden varmet fort opp til familien, selv om det er mange onkler å tanter her (i tillegg til farmor og farfar). Snart blir det en tur ut og pølse fra pølsetermosen 🙂 men nå skal vesla ha mat

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s