Munn, hånd og fot-syken 

Posted on

  
Da har vi vel fått svar på hvorfor poden ikke har vært helt fornøyd i det siste. I forrigårs så jeg noe blemmer rundt bleieområdet, og trodde kanskje det var bleieutslett, men i går kom det noen fler andre steder og i dag mange blemmer rundt munnen. Vi var lenge i tvil om det var brennkopper (som visst går i barnehagen) eller munn, hånd og fot-syken, det virker som det siste. Heldigvis virker det som feber og slapphet (slitenheten) har gått over, og blemmene virker ikke til å være veldig ubehagelige. 

Selvfølgelig begynner vi å lure på om Ylva kommer til å bli smittet, men ser ikke sånn ut. Vi må vel uansett innse at hun nok må igjennom en del barnehagesykdommer før Trym gjorde. Sånn er det å være lillesøster. 

Nå ligger hun forresten i sengen sin, og jeg har sitti her ved siden av henne en stund. Hun har funnet søvnen selv, eller søvnen funnet henne(?), i kveld også, men hun våkner til hver gang det kommer lyder, eller smokken detter ut. Men klokka nærmer seg 20, og det virker som om hun har funnet roen. Håper dette er starten og grunnlaget for like grei kveldslegging som det stortsett alltid har vært med Trym. I går sov hun fra 20 til 03 før mat, og det satser vi på i dag også. Så får vi se om det ikke blir hjemmedag med Trym og Ylva i morgen. 

Men, jo! Bildet: naboen kom innom i dag, de skulle egentlig komme til middag, men pga evnt smittefare måtte vi utsette det. Jenta der er tre år, og hadde rydda i lekene sine. Der hadde hun en gyngehest som hun ikke brukte som Trym fikk. Og siden Trym fikk en presang, så måtte Ylva få en også, så hun fikk en giraff (med rangle inni). Så utrolig hyggelig:) Gyngehesten falt veldig i smak. og tror nok Ylva kommer til å bli underholdt av giraffen om ikke så lenge.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s