Hjemme med sykt barn – igjen

Posted on

 For å være på den sikre siden ifht til Trym og smittefare, så ble han hjemme fra barnehagen på mandag. Han var i strålende form, men barnehagen har sendt ut varsel om at det går brennkopper i barnehagen, så vi ble veldig usikre på om det er det han har. Mannen tilbø seg å være hjemme i går, men  jeg regna med det ordna seg. Det gjorde det jo. 

Heldigvis klarer Ylva å sovne i vogna inne uten at vi må gå på tur, så vi fikk en del tid sammen. Vi hadde en fin dag, men Trym ble litt rastløs hjemme med Ylva og meg. Så vi dro tidlig til mormor og morfar. 

Vi skulle feire morfar sin bursdag. Trym hadde vært med å lage kake som vi tok med. Han spiste lite av den, og spiste knapt noenting til middagen også. Vi har alltid hatt en fin rutine på å spise sammen alle sammen, men det er visst blitt noe Trym setter et spørsmålstegn ved for tiden. Han vil absolutt ikke sitte og spise sammen med oss. Lurer på hvordan det er i barnehagen. Der spiser de jo flere måltid sammen om dagen. Men hjemme er han altså vrang. Og veldig kresen. Gutten som spiste så og si alt, bortsett fra babymat på boks, da han ble introdusert for mat – hva skjedde? Middagen må vi altså jobbe med. 

Han var hjemme i dag også, for vi fant ut at det var best å få lege til å bekreftet om det er hånd, munn og fot-syken, eller brennkopper. Og i dag ble mannen hjemme for å ta han med til legen. De to har kost seg Max i dag, vært på cafe, i sportsbutikker og ute og gått tur. 

Jeg har fått tid til å kose masse med Ylva. Hun er mer og mer våken og smiler en hel masse. Begynner å bli litt morsommere nå som spedbarns-fasen er over. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s