Bursdag og sånt 

Posted on


Nå er det en stund siden jeg har sagt noe om hva vi har holdt på med/hva som har skjedd i det siste, og jeg merker dagene går litt i ett, så det er nesten vanskelig å huske. Men siden sist har jeg hatt bursdag og fått «grow set» med paprika, chilli og persille, så nå skal jeg få testet ut «de grønne fingerne». Blir gøy og se om jeg får det til:)

Ellers har vi hatt en periode med litt sutrete baby. Hun har hatt mye luft i magen, så legginga på kveldene har ikke gått like fint denne uka. Men natt til i dag virket det bedre. Kun en mating kl 03 (til 04, for vi sovna begge to), så tilbake i egen seng frem til kl 06.30 og da begynte vi dagen. Det kan man jo leve greit med. 

Ellers var vi på «byttesentralen» på kløfta, i helga. Vi dro litt uten mål og mening, men det kommer en ny til høsten, og da skal vi kjøpe med masse fornuftig (byttesentralen er et sted hvor folk leverer inn barneklær, og ting, og de blir solgt av arrangørene. Noe av profitten går til selger, noe til arrangørene og noe til veldedighet. Utrolig mengder med klær da vi var der litt utpå dagen, så vi får lage oss en liste over hva vi trenger til neste gang det er byttesentral).

Lørdagskvelden hadde vi middagsbesøk. Da var Trym såpass sliten (og litt sjenert?) at han selv ba om å få gå og legge seg kvart på sju! 

Ellers: Søndagen tok vi en rolig innedag, med biler-filmen og masse kos, og naboer på besøk på kvelden. Mandag spiste vi middag hos mormor og morfar, fast mandagsrutine. Og tirsdag var det bursdagsmiddag hjemme:) 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s